Trimite E-mail!

secretariat@wohl.ro

Suna-ne acum!

0237 233 233

Modalitati de livrare

Transportul este gratuit pentru orasele: Bacau, Braila, Buzau, Brasov, Focsani, Galati, Miercurea Ciuc, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Sfantu Gheorghe.

Pentru alte localitati pretul este de 3,5 lei/km calculat de la cea mai apropiata localitate de dvs dintre cele de mai sus.

In functie de valoarea comenzii este posibil ca livrarea sa se efectueze gratuit si in alte localitati decat cele enumerate.

Descarcarea se va face de catre dumneavoastra, raspunderea noastra in ce priveste livrarea incetand din momentul trecerii de platforma auto. Soferul livrator neavand voie sa paraseasca in momentul descarcarii platforma de transport, predarea-primirea se va face la descarcare.

Va rugam sa va asigurati ca nu exista restrictii privind accesul masinilor de peste 7to, caz in care vom face livrarea cu o masina adecvata.

Ferestrele se livreaza cu sticla calata pe rame dar puteti solicita livrarea separata a sticlei, caz in care veti primi calele necesare separat. Acest lucru este important pentru ca majoritatea profesionistilor prefera sa efectueze montajul ferestrelor fara sticla, calarea ramanand ca operatiune ulterioara.

Contacteaza-ne acum!

Suna la numarul 0237 233 233 sau completeaza formularul de contact si va sunam noi inapoi.Ferestre Wohl

Pentru producerea ferestrelor Wohl folosim cele mai bune materii prime si utilizam echipamente de ultima generatie.

up