Ottenere un prezzo per le finestre. Chiameremo voi.
  • 2
  • 1

De ce Wohl?

WOHL dispune de spatii moderne de productie si depozitare situate pe platforma industriala Focsani. Linia de productie se afla intr-o hala moderna, toata productia fiind optimizata cu ajutorul celor mai performante softuri in domeniu.

Productia de geam termopan

WOHL foloseste pentru vitrarea usilor si ferestrelor geam termoizolant cu grosimi cuprinse intre 4 si 56 de mm cu una, doua sau trei foi de geam clar, low-e, control solar, fumuriu, reflexiv, ornament, securizat, etc. 80% dintr-o fereastra este geamul termoizolant si aceste este motivul pentru care acordam o atentie deosebita calitatii acestuia.

Sfaturi utile de la Wohl

Specialistii din domeniu sunt invitati sa se alature echipei noastre de profesionisti. Am construit un model de business viabil care poate fi implementat oriunde in Romania. Oferim suport partenerilor nostri pentru ca stim ca reusita lor inseamna intr-o mare masura si reusita noastra.

Daca doriti sa primiti informatii complete despre sistemul de distributie Wohl si despre cum puteti deveni partenerul nostru, transmiteti datele dumneavoastra de contact si unul dintre reprezentanti regionali se va deplasa la dumneavoastra pentru o prezentare detaliata.

up