Trimite E-mail!

secretariat@wohl.ro

Suna-ne acum!

004 0237 233 233

Parteneriat

Suntem intr-o continua dezvoltare si urmarim atragerea de parteneri in Romania pentru distributia si vanzarea produselor Wohl. Partenerii nostri sunt legatura dintre noi si clientul final si de aceea suntem foarte atenti in alegerea si pregatirea acestora.

Beneficii

Partenerii Wohl beneficiaza de o serie de beneficii:

  • Produse de top – Calitatea este o prioritate pentru noi si toate produsele Wohl sunt produse folosind utilaje moderne iar procesul este strict supravegheat pentru a asigura cel mai inalt nivel de calitate
  • Programe de Training – Pregatirea angajatilor si a partenerilor este o componenta importanta a succesului, deoarece ne asiguram ca serviciile oferite de parteneri sunt la cel mai inalt nivel.
  • Suport Marketing – Pentru a obtine mai multi clienti, suportul de marketing este obligatoriu. Partenerii Wohl primesc gratuit flyere, aflise, brosuri si alte materiale de prezentare.
  • Promotii si oferte speciale – Suntem atenti la solicitarile clientilor nostri pentru a reusi sa raspundem nevoilor lor prin ofertele speciale si promotii.
  • Materiale de prezentare – Oferim seturi de mostre si materiale de prezentare necesare unui shworoom de tamplarie pvc.
  • Semnalistica – Partenerii de top beneficiaza de semnalistica Wohl.
  • Software – Va oferim un program de calcul pentru ferestre cu ajutorul caruia puteti realiza oferte catre clienti si in acelasi timp puteti lansa comenzile in executie catre fabrica.

Partener Wohl

Daca iti doresti sa devii partener Wohl completati formularul de mai jos si va vom contacta noi in cel mai scurt timp sau apeleaza 0237 233 233.

Nome

Società

Indirizzo e - mail (obbligatorio)

Soggetto

Mesaggio

Contacteaza-ne acum!

Suna la numarul 0237 233 233 sau completeaza formularul de contact si va sunam noi inapoi.Ferestre Wohl

Pentru producerea ferestrelor Wohl folosim cele mai bune materii prime si utilizam echipamente de ultima generatie.

up