Trimite E-mail!

secretariat@wohl.ro

Suna-ne acum!

004 0237 233 233

Promotii

WOHL2 la pret de WOHL1

durata promotiei: 15 iunie – 15 iulie

Pentru ferestrele WOHL 6k74 va oferim feroneria WOHL2 la pretul feroneriei WOHL1, adica veti beneficia gratuit de:

Manerul secustik

- impiedica deschiderea ferestrei din exterior prin actionarea axului patrat: la un maner obisnuit acest ax poate fi rotit pe cand la manerul Secustik nu. Prin introducerea unei parghii intre toc si cercevea se pot actiona blocatorii de inchidere pentru deschiderea ferestrei. Mecanismul de blocare din interiorul manerului impiedica deplasarea neautorizata a feroneriei de fereastra din exterior

Microventilatia

- este o optiune a feroneriei ce permite o deschidere foarte mica a ferestrei, cerceveaua distantantandu-se la sub un centimetru fata de toc. Folosita in modadecvat, microventilatia poate impiedica aparitia condensului, mucegaiului sau a igrasieiin locuinta. Desi nu poate inlocui aerisirea zilnica obligatorie prin deschiderea totala a ferestrelor, microventilatia poate fi folosita ca un aport suplimentar de aer proaspat pe termen mai lung fara a simti curenti de aer si fara a schimba drastic temperatura din locuinta.

Antiactionarea gresita

- este o functie optionala a feroneriei ce impiedica deschiderea eronata a ferestrei. Fara aceasta functie, fereastra deschisa pe rotatie verticala permite manerului deschiderea pe basculare ceea ce poate provoca atat defectarea grava a ferestrei cat si , mai important, accidentarea utilizatorului. Cand antiactionarea gresita este prezenta pe fereastra blocheaza rotirea manerului in alte pozitii decat cele corecte oferind siguranta in utilizare.

Ridicator cercevea

- in mod normal o cercevea de fereastra este sustinuta doar de balamale. Acest lucru poate duce, in functie dimensiuni, de greutatea sticlei, de modul de utilizare, etc, la lasarea, deformarea sau dereglarea cercevelei. Ridicatorul cercevelei asigura o inchidere corecta tot timpul si o sustinere si pe latura opusa balamalelor. Astfel fereastra va functiona mai usor si timp mai indelungat.

Pachet securitate de baza

- rolele de inchidere ale feroneriei pot fi simple, sau de securitate.Rolele simple au forma unor cilindri, folosesc blocatori obisnuiti si au in principal rol de inchidere etansa. Inchizatorii de securitate prezinta pe capat un disc cu diamentrul mai mare care se blocheaza in placuta speciala de inchidere. Bulbii ciuperca asigura ferestrelor un nivel de securitate de baza.

Contacteaza-ne acum!

Suna la numarul 0237 233 233 sau completeaza formularul de contact si va sunam noi inapoi.Ferestre Wohl

Pentru producerea ferestrelor Wohl folosim cele mai bune materii prime si utilizam echipamente de ultima generatie.

up