Trimite E-mail!

secretariat@wohl.ro

Suna-ne acum!

0237 233 233

Promotii

+160% protectie termica gratuit

durata promotiei: 15 iulie 2015 – 15 august 2015

+31% protectie termica gratuit

durata promotiei: 01 mai 2015 – 15 iunie 2015

Avantajele ferestrelor WOHL 6k74:

• Uf = 1,1 (cea mai buna eficienta energetica testata)
• suporta tripan 44mm (cel mai performant)
• 6 camere de izolare
• permite cercevea monobloc (inchidere cu precizia unui seif perioada lunga de timp, ferestre mai mari, izolatie mai buna pe ferestre uzuale albe prin renuntarea la armatura, rol antiefractie)
• adancime de 74 mm fata de 70
• protectia anticoroziva (protectia ferguard a feroneriei este aceeasi folosita de mercedes si grupul porche)
• fonoabsorbante: pana la 47dB=clasa5
• sistem inteligent aerisire controlata (optional)
Daca am enumerat prea multe cifre si caracteristici nu va ingrijorati: abia asteptam sa dezvoltam orice subiect sau calcul demonstrativ.
Zi de zi eforturile noastre sunt pentru a gandi cele mai performante ferestre, asa ca ne bucuram cand povestim cuiva despre ele.

WOHL2 la pret de WOHL1

durata promotiei: 15 iunie 2014 – 15 iulie 2014

Pentru ferestrele WOHL 6k74 va oferim feroneria WOHL2 la pretul feroneriei WOHL1, adica veti beneficia gratuit de:

Manerul secustik

- impiedica deschiderea ferestrei din exterior prin actionarea axului patrat: la un maner obisnuit acest ax poate fi rotit pe cand la manerul Secustik nu. Prin introducerea unei parghii intre toc si cercevea se pot actiona blocatorii de inchidere pentru deschiderea ferestrei. Mecanismul de blocare din interiorul manerului impiedica deplasarea neautorizata a feroneriei de fereastra din exterior

Microventilatia

- este o optiune a feroneriei ce permite o deschidere foarte mica a ferestrei, cerceveaua distantantandu-se la sub un centimetru fata de toc. Folosita in modadecvat, microventilatia poate impiedica aparitia condensului, mucegaiului sau a igrasieiin locuinta. Desi nu poate inlocui aerisirea zilnica obligatorie prin deschiderea totala a ferestrelor, microventilatia poate fi folosita ca un aport suplimentar de aer proaspat pe termen mai lung fara a simti curenti de aer si fara a schimba drastic temperatura din locuinta.

Antiactionarea gresita

- este o functie optionala a feroneriei ce impiedica deschiderea eronata a ferestrei. Fara aceasta functie, fereastra deschisa pe rotatie verticala permite manerului deschiderea pe basculare ceea ce poate provoca atat defectarea grava a ferestrei cat si , mai important, accidentarea utilizatorului. Cand antiactionarea gresita este prezenta pe fereastra blocheaza rotirea manerului in alte pozitii decat cele corecte oferind siguranta in utilizare.

Ridicator cercevea

- in mod normal o cercevea de fereastra este sustinuta doar de balamale. Acest lucru poate duce, in functie dimensiuni, de greutatea sticlei, de modul de utilizare, etc, la lasarea, deformarea sau dereglarea cercevelei. Ridicatorul cercevelei asigura o inchidere corecta tot timpul si o sustinere si pe latura opusa balamalelor. Astfel fereastra va functiona mai usor si timp mai indelungat.

Pachet securitate de baza

- rolele de inchidere ale feroneriei pot fi simple, sau de securitate.Rolele simple au forma unor cilindri, folosesc blocatori obisnuiti si au in principal rol de inchidere etansa. Inchizatorii de securitate prezinta pe capat un disc cu diamentrul mai mare care se blocheaza in placuta speciala de inchidere. Bulbii ciuperca asigura ferestrelor un nivel de securitate de baza.

Contacteaza-ne acum!

Suna la numarul 0237 233 233 sau completeaza formularul de contact si va sunam noi inapoi.Ferestre Wohl

Pentru producerea ferestrelor Wohl folosim cele mai bune materii prime si utilizam echipamente de ultima generatie.

up